FIFA 21 İndirimde alınır mı?

Mehmet121

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 21 67 lira olmuş sizce alınır mı? Ben almak istiyorum fakat 2-3 ay sonra yeni FIFA çıkınca Online sunucular vs. kapatılıyor mu? Yani oynanamaz mı oluyor? Yoksa yine sunucular falan açık olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Sunucular kapatılmıyor, SBC, WL gibi içerikler bitiyor. Bu yüzden de oyuncu sayısında ciddi bir düşüş oluyor. Online tarafı için almanı önermem bu saatten sonra.
Aslında çokta online taraflara gireceğimi sanmıyorum fakat sadece kariyer modu, efsane ol vs için 67 liraya değer mi sizce?

Gamepass 30 TL. Yanında EA Play'ide Gamepass'i kaç aylığına aldıysan veriyor. İçinde bütün EA oyunları var.

FIFA 21 67 lira olmuş sizce alınır mı? Ben almak istiyorum fakat 2-3 ay sonra yeni FIFA çıkınca Online sunucular vs. kapatılıyor mu? Yani oynanamaz mı oluyor? Yoksa yine sunucular falan açık olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum.
Eğer sisteminiz Fifa 22'ye yetecek kapasitedeyse almanızı şöyle öneririm: Xbox Gamepass ile ayda 30 lira ücret dahilinde oynayabilirsiniz. 1 ay boyunca. Onun dışında 22 gelince onun için at koşturmak daha iyi olacaktır.

Online oynamak istiyosanız almayın bence. Oyun bitti çünkü. Ama takılırım kariyer oynarım, arkadaşlarla maç yaparım vs diyosanız tabii ki değer çok kaliteli oyun.
Kariyer VS. yapacağım ama sizce 67 liraya değer mi? Yeni oyun çıkınca ne zaman indirime girer sizce?

Gamepass 30 TL. Yanında EA Play'ide Gamepass'i kaç aylığına aldıysan veriyor. İçinde bütün EA oyunları var.
Haklısınız Gamepass iyi bir fırsat ama eğer FİFA 22 hemen indirime girmezse biraz kötü olur.
Değer fakat kariyer modunda çok ciddi sorunlar yaşamıştım. Bir şans verilebilir, fiyat uygun.
Anladım. Belki fırsat vereceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı