Pek hile sayılmaz. Kariyer modunda bu programı kullanarak oyuncuların potansiyellerini görebilir, antrenmanda A+ puan almasını sağlayabilir, kendinize transfer bütçesi ekleyebilirsiniz. Ama hileler gibi bunda da kendinize avantaj sağlıyorsunuz. Tek fark FIFA kariyer modunda karşınızda oyuncu olmaması.
Hocam ben de diyorum Ultimate Team'de karşıma gelen Türk oyuncular neden 4'den az gol yemiyor ya da Pro Clubs'da karşımıza gelen Türk takımları niye 3. golden sonra teker teker oyundan çıkıyorlar şimdi anladım...
Bir şey soracağım. Fifa 21 kariyer modu oynuyorum transfer yaptığım zaman görüşme sırasında benim tasarlamış olduğum teknik direktör gözükmüyor kel bitane adam üstünde beyaz maç formasıyla çıkıyor aynı şekilde karşı takımın yani oyuncuyu satın adlığım teknik direktörde o şekilde bunun nedeni nedir yaşayan var mı ?
Pek hile sayılmaz. Kariyer modunda bu programı kullanarak oyuncuların potansiyellerini görebilir, antrenmanda A+ puan almasını sağlayabilir, kendinize transfer bütçesi ekleyebilirsiniz. Ama hileler gibi bunda da kendinize avantaj sağlıyorsunuz. Tek fark FIFA kariyer modunda karşınızda oyuncu olmaması.
This mod adds all the FUT 21 ICONs in FIFA 21 Career Mode! The mod file contains: – FUT Moments (101 icons) – FUT All icons (Baby, Middle, Prime and Moment (404 icons)) – FUT All icons 19yo (Baby…
This mod adds all the FUT 21 ICONs in FIFA 21 Career Mode! The mod file contains: – FUT Moments (101 icons) – FUT All icons (Baby, Middle, Prime and Moment (404 icons)) – FUT All icons 19yo (Baby…