1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 17 Aralık 2020 #21 teknoz dedi: Linkler ölü. Genişletmek için tıkla... Neresi ölü? Kendim şu an indirdim mesela. teknoz dedi: Oyunu bozabilir. Genişletmek için tıkla... Kadro yamaları oyunu bozmaz. Bir sorun yaşarsan kadroları sıfırlarsın.
teknoz dedi: Linkler ölü. Genişletmek için tıkla... Neresi ölü? Kendim şu an indirdim mesela. teknoz dedi: Oyunu bozabilir. Genişletmek için tıkla... Kadro yamaları oyunu bozmaz. Bir sorun yaşarsan kadroları sıfırlarsın.
teknoz Centipat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #22 132923 dedi: Neresi ölü? Kendim şu an indirdim mesela. Kadro yamaları oyunu bozmaz. Bir sorun yaşarsan kadroları sıfırlarsın. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar kabasınız? Ben bu icon dosyalara güvenmiyorum sonra indireceğim merak ettiğim şu FIFA'da momentumu aşmak imkansız mı?
132923 dedi: Neresi ölü? Kendim şu an indirdim mesela. Kadro yamaları oyunu bozmaz. Bir sorun yaşarsan kadroları sıfırlarsın. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar kabasınız? Ben bu icon dosyalara güvenmiyorum sonra indireceğim merak ettiğim şu FIFA'da momentumu aşmak imkansız mı?
Kelebek_1034 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 26 17 Aralık 2020 #23 teknoz dedi: Neden bu kadar kabasınız? Ben bu icon dosyalara güvenmiyorum sonra indireceğim merak ettiğim şu FIFA'da momentumu aşmak imkansız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsanız indirmezsiniz olur biter, kimse zorla indirin demiyor size. Burada momentuma etki edecek bir şey de yapmıyorsunuz.
teknoz dedi: Neden bu kadar kabasınız? Ben bu icon dosyalara güvenmiyorum sonra indireceğim merak ettiğim şu FIFA'da momentumu aşmak imkansız mı? Genişletmek için tıkla... Güvenmiyorsanız indirmezsiniz olur biter, kimse zorla indirin demiyor size. Burada momentuma etki edecek bir şey de yapmıyorsunuz.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 17 Aralık 2020 #24 teknoz dedi: Neden bu kadar kabasınız? Genişletmek için tıkla... Kabalıkla alakası yok. Ne sorduğunu, ne istediğini kendin bile bilmiyorsun. İkon kadrolarıyla momentumun ne alakası var? Linki istedin ben de verdim. İndirip indirmemek senin tercihin, beni ilgilendirmiyor.
teknoz dedi: Neden bu kadar kabasınız? Genişletmek için tıkla... Kabalıkla alakası yok. Ne sorduğunu, ne istediğini kendin bile bilmiyorsun. İkon kadrolarıyla momentumun ne alakası var? Linki istedin ben de verdim. İndirip indirmemek senin tercihin, beni ilgilendirmiyor.
teknoz Centipat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #25 132923 dedi: Kabalıkla alakası yok. Ne sorduğunu, ne istediğini kendin bile bilmiyorsun. İkon kadrolarıyla momentumun ne alakası var? Linki istedin ben de verdim. İndirip indirmemek senin tercihin, beni ilgilendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben momentumu ayrı olarak sordum, oyunun en kötü yanı olan bu momentumun kariyer modunda bazen avantaj bazen dezavantaj olduğunu belirtmek istedim.
132923 dedi: Kabalıkla alakası yok. Ne sorduğunu, ne istediğini kendin bile bilmiyorsun. İkon kadrolarıyla momentumun ne alakası var? Linki istedin ben de verdim. İndirip indirmemek senin tercihin, beni ilgilendirmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben momentumu ayrı olarak sordum, oyunun en kötü yanı olan bu momentumun kariyer modunda bazen avantaj bazen dezavantaj olduğunu belirtmek istedim.