justmaan Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #1 Selamlar, ben Origin'den EA Play sayesinde FIFA 21 Deneme versiyonunu oynamıştım. Bugün de Steam üzerinden satın aldım.Oyun 35 gb ve yeniden indirmek istemiyorum.Originden indirdiğim FIFA 21 dosyalarını Steam'de kullanabilme şansım var mı?
Selamlar, ben Origin'den EA Play sayesinde FIFA 21 Deneme versiyonunu oynamıştım. Bugün de Steam üzerinden satın aldım.Oyun 35 gb ve yeniden indirmek istemiyorum.Originden indirdiğim FIFA 21 dosyalarını Steam'de kullanabilme şansım var mı?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.817 Makaleler 5 Çözümler 23 9 Ekim 2020 #2 DEMO ile FULL sürüm arasında farklılıklar var ve bu yüzden olacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS justmaan Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #3 SalihCinar dedi: DEMO ile FULL sürüm arasında farklılıklar var ve bu yüzden olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok demo değil indirdiğim,deneme versiyonu yani Full oyunla birebir tüm özellikler açık. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: DEMO ile FULL sürüm arasında farklılıklar var ve bu yüzden olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Yok demo değil indirdiğim,deneme versiyonu yani Full oyunla birebir tüm özellikler açık.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 9 Ekim 2020 #4 Steam'den alacaksın doprulama yapıp oynayacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS justmaan Femtopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #5 Atamyolundayız dedi: Steam'den alacaksın doprulama yapıp oynayacaksın. Genişletmek için tıkla... Doğrulama vs. yaptım zaten,yeniden indirmemi istiyor. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız dedi: Steam'den alacaksın doprulama yapıp oynayacaksın. Genişletmek için tıkla... Doğrulama vs. yaptım zaten,yeniden indirmemi istiyor.
b3rke Femtopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #6 N'aptın sorunu çözebildin mi? Artı 0 Eksi
Veli 1212 Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #7 justmaan dedi: Doğrulama vs. yaptım zaten,yeniden indirmemi istiyor. Genişletmek için tıkla... doğrulama nasıl yaptın steamdan aldım fifa originde oyunun inik olduğu gözükmüyor? Artı 0 Eksi
justmaan dedi: Doğrulama vs. yaptım zaten,yeniden indirmemi istiyor. Genişletmek için tıkla... doğrulama nasıl yaptın steamdan aldım fifa originde oyunun inik olduğu gözükmüyor?