Selamlar arkadaşlar elimde offline FIFA 21 Origin hesabı var sadece FIFA 21 değil FIFA 16, 17, 18, 19, 20 serileri var hesabı birçok kişiye sattığımdan offline aktivasyon yapmanız gerekir bu işlem çok basittir oyunu Online bir şekilde indirip sonrasında Origin'i offline moda almanız gerekir hesapta EA Play Pro gibi süreli üyelikler yoktur hesaba oyunlar parasıyla alınmıştır alacak kişiye hesap verilir kontrol edilir ve para öyle atılır referanslarım vardır salı çarşamba gibi tüm hesaplarımı kapatmayı düşündüğümden ilan salı çarşamba arasına kadar günceldir GameSatış gibi sitelerde 25 TL'den aşağı yoktur bu fiyata kelepir Online açarsanız sorumluluk kabul etmiyoruz hesabın şifresi değişmez çünkü değişme yetkisi kimseye ait değildir bu arada GameSatış gibi sitelerde bir hesap 25 kişiye satılmaktadır ve yoğunluk oluştuğundan doğru düzgün oyuna giremezsiniz ben kendim bizzat deneyimledim bu hesapta o kadar az kişi vardır ki 9 saat bile olmadı oynanma süresi daha kendim de kullanmaktayım lütfen boş yorum yapıp ilanımı kirletmeyin hesabı bence gayet ucuza satıyorum sadece kariyer modları vesaire oynamak isteyenler için birebirdir.