FIFA 21 para tuzağıdır

384710

Hectopat
İyi günler. FIFA'yı çocukluğumdan beri oynuyorum fakat FUT oynamayı bu sene 2021 oyunuyla birlikte başladım. FUT üzerinde kadro kurmak için herhangi bir maddi yatırım yapmadım ve kendi emeğimle bir kadro kurdum.

İnternet üzerinde FUT üzerinde coins kazanmak için biraz araştırma yaptım ve yatırım yapmadan ticaret ile para kazanılabileceğini öğrendim. Öncelikle ilk günler FUT Web sayfası üzerinde hiç bir şekilde üçüncü yazılım ya da benzeri bir şeyler kullanmadan kendi emeğimle saatlerce oyuncu al-sat yaptım. Birkaç gün sonra pazar kurallarını ihlal ettiğim gerekçesiyle FUT WEB'in transfer kısmından yasaklandım fakat oyun üzerinden yapabiliyordum.

EA ile iletişime geçtim ve kendileri konuyu araştırdıklarını söylediler ve 2 haftadır cevap bekliyorum. ( Ek olarak hiç bir şekilde oyuncu aktarımı ya da FIFA yasalarını çiğneyen bir şey yapmadım ). Sabah uyandım, FUT'a girdim ve karşıma takım oluşturma seçeneği geldi. Bunun anlamı takımın sıfırlanması demektir ve herhangi bir bilgilendirme e posta adresi bana ulaşmadı. 2 haftada saatlerimi harcayarak bir milyon coinse yakın bütçe kastım ve sağlam bir takım kurdum.

FUT Champions'ta 11 galibiyet aldım ve Silver 1 klasmanına yerleştim, perşembe günü gelecek ödülümü bekliyordum. İnternette kısa bir araştırmayla yüzlerce kişinin bu konu hakkında mağdur olduğunu gördüm ve bunlar resmi neticesinde popüler platformlar. Eğer ki tek sorun oyuna para yatırmadan bileğimin hakkıyla para kazanmak ise bir daha FIFA almayacağım, aynı hataya düşmeyeceğim.

Bu sadece FIFA'yı para yatırmadan oynayan arkadaşlar için bir bilgilendirme yazısıdır. Aynı zamanda şunu söylemek istiyorum; bu konu üstüne bir çok kez düşündüm ve hala düşünüyorum, hangi yasayı çiğnedim, hangi kuralı ihlal ettim, EA'ya defalarca sordum ve bana hiç bir şekilde kanıt sunamadılar. FUT üzerinde yaptığım şeyler: 1) Division Rivals'da sıralama kasmak 2) FUT Champions oynamak 3) Kadro Kurma görevlerine göre oyuncuları 550 coins fiyatından alıp 650 satmak. Ki oyuncu al-sat yaparken dahi her dakika Captcha doğrulması istiyordu oyun içerisinde, bu kadar rezalet ötesi para göz bir firma olamaz..

Az önce EA ile tekrar iletişime geçtim ve iyi niyetinizden dolayı takımınızı geri yükledim dedi. Kendisine hangi kuralı çiğnediğimi sordum ve " terms of service " kuralları gereği diye bir şeyler geveledi. Net bir kanıtı FUT Web yasaklamasında ki gibi söylemedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı