Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #1 Selamlar, FIFA 21 de "R3" kullanamıyorum, ayarlarım bu şekilde: Not; "R3" maç içerisinde "defansif taktikler" bölümünü açıyor. Dosya Ekleri GamepadAyarları.png.jpg 123,5 KB · Görüntüleme: 53 GamepadAyarları2.png.jpg 120,1 KB · Görüntüleme: 50
Selamlar, FIFA 21 de "R3" kullanamıyorum, ayarlarım bu şekilde: Not; "R3" maç içerisinde "defansif taktikler" bölümünü açıyor.
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 FIFA'nın oyun içi yazılımı bozuk. Steam'den ayarlamanı öneririm. Ya da hazır kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #3 CALLIST0 dedi: FIFA'nın oyun içi yazılımı bozuk. Steam'den ayarlamanı öneririm. Ya da hazır kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden almadığım için Steam üzerinden ayar yapamıyorum, Game Pass de ayarlama yapılıyor mu? Artı 0 Eksi
CALLIST0 dedi: FIFA'nın oyun içi yazılımı bozuk. Steam'den ayarlamanı öneririm. Ya da hazır kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam üzerinden almadığım için Steam üzerinden ayar yapamıyorum, Game Pass de ayarlama yapılıyor mu?
CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 Yakuup dedi: Oyunu Steam üzerinden almadığım için Steam üzerinden ayar yapamıyorum, Game Pass de ayarlama yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Game pass ile ilgili bir bilgim yok. Artı 0 Eksi
Yakuup dedi: Oyunu Steam üzerinden almadığım için Steam üzerinden ayar yapamıyorum, Game Pass de ayarlama yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Game pass ile ilgili bir bilgim yok.