FIFA 21 Standart Edition alınır mı?

migration

Megapat
Selamlar,

Steam üzerinde 400 küsur fiyatlardan 140 liraya kadar düşmüş. Sizce standart Edition alınır mı? Ne gibi dezavantajları var? Yoksa hiç FIFA 21 almaya değmez mi?

Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Single oynayacaksan alınabilir. Online oynayacaksan rakiplerin sana çoktan kadro olarak fark attı. Online olarak üzülürsün. Single olarak kariyer yaparım diyorsan tercih edebilirsin. Fakat FIFA'nın en eğlenceli yönü Ultimate Team. Bana göre böyle. Benim FIFA ma güncelleme hatasından oynayamıyorum. Şahsen yerinde olsam 140 liramı saklar. FIFA 22'ye 400 TL bütçe ayırırdım. FIFA sever biriysen.

Ultimate Team oynayacaksanız almayın. Kariyer vs oynarım diyorsanız alın

FIFA oynayacağım diyorsan en ucuzunu al. Fut Team artık bitti gibi. Tots kartları geldi bende bırakmıştım. Ofline bu aralar sardı. FIFA 22 çok var daha karar senin.

6 Mayıs'ta EA Play kütüphanesine eklenecek, bunu düşünerek al.

6 Mayıs'ta EA Play kütüphanesine eklenecek, bunu düşünerek al.

Ne demek hocam bu? Ne oluyor eklenince?
FIFA oynayacağım diyorsan en ucuzunu al. Fut Team artık bitti gibi. Tots kartları geldi bende bırakmıştım. Ofline bu aralar sardı. FIFA 22 çok var daha karar senin.

Hocam ben en son PES 2013 Online oynamıştım. Orada böyle rastgele zevkine insanlarla oynuyordum. Burada bu muhabbet yok mu? İlla bir sıralama için mi oynanıyor. Herhangi bir takım seçip karşımdakiyle oynayamıyor muyum?

Hocam aşağıda bıraktığım linkten bahsettiğim sistemi anlayabilirsin. Kısaca; Netflix gibi aylık para veriyorsun ve o kütüphanedeki oyunlara erişim sağlıyorsun.

Yani şimdi Steam'den alırsam benim bunun için aylık para vermeme gerek kalmayacak değil mi?

Yani şimdi Steam'den alırsam benim bunun için aylık para vermeme gerek kalmayacak değil mi?
Steam'den alırsan, oyun ömür boyu senin olur. Aylık 30 liraya gamepass üyelik alırsan, attığım linkteki kütüphaneye aboneliğin devam ettiği sürece erişim sağlayabilirsin. Fifa 21 de 6 Mayıs'ta eklenecek bu kütüphaneye. Şu an halihazırda Fifa 20 bulunuyor mesela.
Ben şahsen dönemlik bir oyuna bu kadar para vermeyi saçma buluyorum. Özellikle gamepass gibi bir imkan varken.

Evet hocam mantıklı. Gamepass bekleyelim. PC için alacaktım geçerli değil mi? XBOX için demediniz bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…