FIFA 21 Steam ACTIVATION REQUIRED sorunu

• Konuyu başlatan iesey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 6.103

iesey

Hectopat
Daha fazla  
55.png

Arkadaşlar Steam'dan FIFA 21 aldım sabahta gayet rahat bir şekilde oynadım. Şimdi tekrar oyuna girmeye çalışırken Origin'de böyle bir ekran açılıyor ve benden oyunun kodunu girip aktive etmem gerektiğini söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, başına böyle bir şey gelen var mı?

Açıklamada "Unidentified Game" diyor. Sanırım Origin'de sorun var çünkü açmaya çalıştığın oyunu "Tanımlanmayan Oyun" şeklinde görüyor. Oyunu Steam üzerinden çalıştırdığına emin misin?

Canlı desteğin dediklerini aynen aktarıyorum.
"I have checked it with my team, there is an ongoing issue with Steam, and our dedicated team is working on it. It will be resolved after some time. I would suggest you to please wait for some time, and your issue will be resolved."
Çözülür gibi.

Açıklamada "unidentified Game" diyor. Sanırım Origin'de sorun var çünkü açmaya çalıştığın oyunu "tanımlanmayan oyun" şeklinde görüyor. Oyunu Steam üzerinden çalıştırdığına emin misin?

Evet Steam üzeriden çalıştırıyorum.

Canlı desteğin dediklerini aynen aktarıyorum.

Çözülür gibi.

Böyle dediklerine göre çözülmesi gerekiyor zaten.
Kesin olarak geçici bir problem mi? Çoğu kişinin parasının boşa gitmesi kötü bir durum.
Paranın boşa gitmesi gibi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Umarım da çözerler en kısa zamanda
Adsız.png

Arkadaşlar oyuna girebildim ama bu sefer de böyle bir hatayla karşılaştım. Sizde durumlar nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı