FIFA 21 Ultimate Team Kimya

Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Bu kimya ile ilgili bir sorum olacak. Sol kanattaki adam Portekiz ve Liverpool'da, yanındaki adam da Portekiz. Takımın sol beki de Liverpool'da bu neden tam kimya almıyor? Sağ kanattaki adam da 9 kimya. Onu da anlamadım. Herkes İngiltere liginde oynuyor. Neden 9 kimya?

Adsız.png

Bu kimya ile ilgili bir sorum olacak. Sol kanattaki adam Portekiz ve Liverpool'da, yanındaki adam da Portekiz. Takımın sol beki de Liverpool'da bu neden tam kimya almıyor? Sağ kanattaki adam da 9 kimya. Onu da anlamadım. Herkes İngiltere liginde oynuyor. Neden 9 kimya?

Eki Görüntüle 706879
Sol kanattaki adamın asıl mevkisi SLK, sağ kanattakinin de asıl mevkisi SĞK. SLO ve SĞO değiller yani. Bide teknik direktörün aynı ligden ve hatta mümkünse aynı uyruktan olması da lazım.

Sol kanattaki adamın asıl mevkisi SLK, sağ kanattakinin de asıl mevkisi SĞK. SLO ve SĞO değiller yani. Bide teknik direktörün aynı ligden ve hatta mümkünse aynı uyruktan olması da lazım.
Anladım teşekkürler. Teknik direktör Portekiz ama İngiltere liginden sorun yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı