FIFA 21'de momentum sorunu

399089

Hectopat
Arkadaşlar bu oyun niye bu kadar momentumlu? Ya her maç en az yüzde 65 topla oynamaya sahibim onlarca atak yapıyorum fakat rakibim tek atakda çok rahat atıyor takım geride olsa bile. Mesela bir kere bilerek kötü oynadım ve çok az atak yaptım topla çok oynamadım ve yendim hem de farkla! Gerçekten çok saçma bir oyun. PES 22 güzel olursa direk ona geçeceğim.

Arkadaşlar bu oyun niye bu kadar momentumlu? Ya her maç en az yüzde 65 topla oynamaya sahibim onlarca atak yapıyorum fakat rakibim tek atakda çok rahat atıyor takım geride olsa bile. Mesela bir kere bilerek kötü oynadım ve çok az atak yaptım topla çok oynamadım ve yendim hem de farkla! Gerçekten çok saçma bir oyun. PES 22 güzel olursa direk ona geçeceğim.

Momentum çok fazla FIFA serisinde PES 22 çıktığında denemeni tavsiye ederim güzel bir oyun bekliyor bizi.

Aslında sizinki biraz şanssızlık. Momentum var ama abartıldığı kadar değil. Ben de bir sürü maçı önde götürürken gol yiyebiliyorum evet ama bunda tüm suçu FIFA momentumuna yıkamayız. Güzel gol pozisyonlarında ya da havadan gelen güzel ortalarda momentum belli oluyor. Maçın tüm 90 dakikasına etki edeceğini düşünmüyorum.

Bilmiyorum ya genelde yeniyorum zaten ama yenilince böyle saçma yenilmek hoşuma gitmiyor. Eski FIFA'larda sanki oyun daha zevkli geliyordu yenilsem bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı