FIFA 22 alınır mı?

MehmetKcn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Steam kış indirimlerinden FIFA 22 almak istiyorum alınır mı parasına değer mi sıkılır mıyım? Bilmiyorum. Oyunun pay to Win olduğunu duymuştum PC için alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif şekilde fifa oynayan adam zaten her sene alıyor. Her sene üzerine bide para verip futbolcu kartı açıp yine para ödüyor. Bana sorarsan almanın hiç bir manası yok. Fifa online 4 şu anlık biraz idare eder fakat saçma sapan mantık hataları var güçlü kadroyla güçsüz kadroyu yenemeyebiliyorsun buglı takımlar falan var vs. ileride düzeleceğini düşünüyorum.

Ana menü 20-30 FPS... Bu büyük bir sorun bence. Ayrıca bende dalgalanma yaptı. Sistemim fazlasıyla yeterli... Onun dışında oyunu klavye ile düzgün bir şekilde oynama şansın yok. Ben iade ettim bu yüzden.

-Futbol ve sokak futbolunu seviyorsan
-Controllerin varsa
-Paran varsa
-Güçlü rakiplerine karşı sinir krizi geçirmeyeceksen
- 2021'den copy,paste yapılmış olduğunu düşünmüyorsan
-Kariyer oynamayı seviyorsan
-P2W tarafı ile alakan olmayacak. Parayla alınan her şey uzun oyun süreleriyle elde edilebiliyor. P2W olmuyor o yüzden de. Ama Pay to Skip diyebiliriz. Zengin bir rakibine karşı oynuyorsan senden 1 ay önde gidiyor sadece. He, istediğin kadar para yatır şansın yoksa P2S veya P2W yapamıyorsun oyunda.

Şuana kadarki yapılmış en iyi futbol oyununu neden almayasın ki? hele ki indirim varsa. Kaçırma, al oyna keyfine bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı