HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.319 Çözümler 5 3 Mayıs 2022 #1 FIFA almayı düşünüyorum. Pes artık bitti bence ama FIFA 22 çok pahalı. Ama yaz indirimlerinde bayağı düşüyormuş alınır mı? Sizce değer mi?
FIFA almayı düşünüyorum. Pes artık bitti bence ama FIFA 22 çok pahalı. Ama yaz indirimlerinde bayağı düşüyormuş alınır mı? Sizce değer mi?
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #2 HONDA VTEC 1.6 dedi: FIFA almayı düşünüyorum. Pes artık bitti bence ama FIFA 22 çok pahalı. Ama yaz indirimlerinde bayağı düşüyormuş alınır mı? Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Net alınır bana göre 180 TL Origin'de alabilirsiniz.
HONDA VTEC 1.6 dedi: FIFA almayı düşünüyorum. Pes artık bitti bence ama FIFA 22 çok pahalı. Ama yaz indirimlerinde bayağı düşüyormuş alınır mı? Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Net alınır bana göre 180 TL Origin'de alabilirsiniz.
Vixtini Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 198 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #3 Oyunun Ultimate Team'inin oynanabilirliği maksimum 2-3 ay kaldı herkes Eng-Game kadrosunu dizdi. Tabii, almak sana kalmış.
Oyunun Ultimate Team'inin oynanabilirliği maksimum 2-3 ay kaldı herkes Eng-Game kadrosunu dizdi. Tabii, almak sana kalmış.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Mayıs 2022 #4 5 mayısta gamepass diyorlar.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.319 Çözümler 5 3 Mayıs 2022 #5 Vixtini dedi: Oyunun Ultimate Team'inin oynanabilirliği maksimum 2-3 ay kaldı herkes Eng-Game kadrosunu dizdi. Tabii, almak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Fut oynamam kriz geçirmeye gerek yok böyle takılmalık sadece
Vixtini dedi: Oyunun Ultimate Team'inin oynanabilirliği maksimum 2-3 ay kaldı herkes Eng-Game kadrosunu dizdi. Tabii, almak sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Fut oynamam kriz geçirmeye gerek yok böyle takılmalık sadece
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.690 Çözümler 36 Yer Cheyenne 3 Mayıs 2022 #6 Kariyer için de almak istersen alınır, 200 saati geride bıraktım sadece kariyer oynuyorum.
Kratosun Veliahtı Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 905 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #7 HONDA VTEC 1.6 dedi: FIFA almayı düşünüyorum. Pes artık bitti bence ama FIFA 22 çok pahalı. Ama yaz indirimlerinde bayağı düşüyormuş alınır mı? Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Gamepass al max 1 aya gamepasste
HONDA VTEC 1.6 dedi: FIFA almayı düşünüyorum. Pes artık bitti bence ama FIFA 22 çok pahalı. Ama yaz indirimlerinde bayağı düşüyormuş alınır mı? Sizce değer mi? Genişletmek için tıkla... Gamepass al max 1 aya gamepasste
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #8 Xeytan dedi: Kariyer için de almak istersen alınır, 200 saati geride bıraktım sadece kariyer oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle konudan bağımsız ama arda güler aldım 2 sene de 85 oldu 2 sezonda da üst üste ligde +30 gol atarak lider oldu
Xeytan dedi: Kariyer için de almak istersen alınır, 200 saati geride bıraktım sadece kariyer oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle konudan bağımsız ama arda güler aldım 2 sene de 85 oldu 2 sezonda da üst üste ligde +30 gol atarak lider oldu
Vixtini Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 198 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #9 HONDA VTEC 1.6 dedi: Fut oynamam kriz geçirmeye gerek yok böyle takılmalık sadece Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum ne kadar kendim oynasam da.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Fut oynamam kriz geçirmeye gerek yok böyle takılmalık sadece Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum ne kadar kendim oynasam da.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.319 Çözümler 5 3 Mayıs 2022 #10 Vixtini dedi: Tavsiye etmiyorum ne kadar kendim oynasam da. Genişletmek için tıkla... Şu an almam zaten çok pahalı ama yaz indirimlerinde falan düşerse alabilirim eğer alırsamda bir süre FIFA almam.
Vixtini dedi: Tavsiye etmiyorum ne kadar kendim oynasam da. Genişletmek için tıkla... Şu an almam zaten çok pahalı ama yaz indirimlerinde falan düşerse alabilirim eğer alırsamda bir süre FIFA almam.