Ömer.1 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 R5 5600 GIGABYTE A520M K V2 16 GB 3200 mhz ram 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2024 #1 Merhaba dostlar, FIFA 22'yi açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum, bunun çözümü nedir? (oyunu EA'den aldım.) Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2024
Merhaba dostlar, FIFA 22'yi açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum, bunun çözümü nedir? (oyunu EA'den aldım.)
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.872 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 Ömer.1 dedi: Merhaba dostlar, FIFA 22'yi açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum, bunun çözümü nedir? (oyunu EA'den aldım.) Genişletmek için tıkla... Revo unistaller ile kalıntısız şekilde sil baştan yükle. Artı 0 Eksi
Ömer.1 dedi: Merhaba dostlar, FIFA 22'yi açmaya çalışırken bu hatayı alıyorum, bunun çözümü nedir? (oyunu EA'den aldım.) Genişletmek için tıkla... Revo unistaller ile kalıntısız şekilde sil baştan yükle.
KS KS Ömer.1 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 R5 5600 GIGABYTE A520M K V2 16 GB 3200 mhz ram 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2024 #3 alpermen dedi: Revo unistaller ile kalıntısız şekilde sil baştan yükle. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeni yükledim zaten yine de yapayım mı? Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Revo unistaller ile kalıntısız şekilde sil baştan yükle. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeni yükledim zaten yine de yapayım mı?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.872 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #4 alpermen dedi: Revo unistaller ile kalıntısız şekilde sil baştan yükle. Genişletmek için tıkla... Ama ilk önce güvenlik duvarını kapat. Ömer.1 dedi: Oyunu yeni yükledim zaten yine de yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Belkide Windows defander engelliyor. alpermen dedi: Ama ilk önce güvenlik duvarını kapat. Belkide Windows defander engelliyor. Genişletmek için tıkla... Silmene gerek yok. Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Revo unistaller ile kalıntısız şekilde sil baştan yükle. Genişletmek için tıkla... Ama ilk önce güvenlik duvarını kapat. Ömer.1 dedi: Oyunu yeni yükledim zaten yine de yapayım mı? Genişletmek için tıkla... Belkide Windows defander engelliyor. alpermen dedi: Ama ilk önce güvenlik duvarını kapat. Belkide Windows defander engelliyor. Genişletmek için tıkla... Silmene gerek yok.