Kbaish Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla beraber FIFA 22'de cross play ile oyun oynamak istiyoruz ben PS4 arkadaşım ise PC kullanıyor oynama imkanımız var mı?
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla beraber FIFA 22'de cross play ile oyun oynamak istiyoruz ben PS4 arkadaşım ise PC kullanıyor oynama imkanımız var mı?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.558 Makaleler 3 Çözümler 129 28 Mayıs 2022 #2 Destek var.
Kbaish Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #3 mstfaozder dedi: Destek var. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilir misiniz?
mstfaozder dedi: Destek var. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilir misiniz?
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.558 Makaleler 3 Çözümler 129 28 Mayıs 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M M3rvan Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #5 Kbaish dedi: Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla beraber FIFA 22'de cross play ile oyun oynamak istiyoruz ben PS4 arkadaşım ise PC kullanıyor oynama imkanımız var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece Xbox Series X/S, Playstation 5 ve Stadia arasında crossplay desteği var.
Kbaish dedi: Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla beraber FIFA 22'de cross play ile oyun oynamak istiyoruz ben PS4 arkadaşım ise PC kullanıyor oynama imkanımız var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece Xbox Series X/S, Playstation 5 ve Stadia arasında crossplay desteği var.
Kbaish Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #6 M3rvan dedi: Hayır, sadece Xbox series x/s, PlayStation 5 ve Stadia arasında crossplay desteği var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yine de.
M3rvan dedi: Hayır, sadece Xbox series x/s, PlayStation 5 ve Stadia arasında crossplay desteği var. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim yine de.