kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, FIFA 22 oynuyorum 1 aydır şimdi bu hatayi alıyorum Allah rızası için yardım ediniz. Hata bu eskiden oynuyordum bugün aldim hatayı. Dosya Ekleri IMG_20220525_201015.jpg 121,8 KB · Görüntüleme: 105 Son düzenleme: 25 Mayıs 2022
Merhaba arkadaşlar, FIFA 22 oynuyorum 1 aydır şimdi bu hatayi alıyorum Allah rızası için yardım ediniz. Hata bu eskiden oynuyordum bugün aldim hatayı.
Çözüm kenanbirkan 30 Mayıs 2022 Arkadaşlar bilgisayar Windows 10 versiyonu eskiydi 20H2 kurunca düzeldi.
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #2 kenanbirkan dedi: Merhaba arkadaşlar, FIFA 22 oynuyorum 1 aydır şimdi bu hatayi alıyorum Allah rızası için yardım ediniz. Hata bu eskiden oynuyordum bugün aldim hatayı. Genişletmek için tıkla... Hocam driveriniz güncel mi? Güncel değilse güncelleyin lütfen. Artı 0 Eksi
kenanbirkan dedi: Merhaba arkadaşlar, FIFA 22 oynuyorum 1 aydır şimdi bu hatayi alıyorum Allah rızası için yardım ediniz. Hata bu eskiden oynuyordum bugün aldim hatayı. Genişletmek için tıkla... Hocam driveriniz güncel mi? Güncel değilse güncelleyin lütfen.
KS KS kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #3 AykutTaha02 dedi: Hocam driveriniz güncel mi? Güncel değilse güncelleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Intel UHD 620 siliyorum sonra Intel driver Support asistan ile yuklemeye çalışırken kendi kendine iniyor galiba o inen eski versiyon. Artı 0 Eksi
AykutTaha02 dedi: Hocam driveriniz güncel mi? Güncel değilse güncelleyin lütfen. Genişletmek için tıkla... Intel UHD 620 siliyorum sonra Intel driver Support asistan ile yuklemeye çalışırken kendi kendine iniyor galiba o inen eski versiyon.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2022 #4 kenanbirkan dedi: Merhaba arkadaşlar, FIFA 22 oynuyorum 1 aydır şimdi bu hatayi alıyorum Allah rızası için yardım ediniz. Hata bu eskiden oynuyordum bugün aldim hatayı. Genişletmek için tıkla... DxDiag yazıp ekran kartınızın hangi DX sürümünü destekledigine bakar mısınız? Artı 0 Eksi
kenanbirkan dedi: Merhaba arkadaşlar, FIFA 22 oynuyorum 1 aydır şimdi bu hatayi alıyorum Allah rızası için yardım ediniz. Hata bu eskiden oynuyordum bugün aldim hatayı. Genişletmek için tıkla... DxDiag yazıp ekran kartınızın hangi DX sürümünü destekledigine bakar mısınız?
KS KS kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #5 LegendaryDevilHunter dedi: DxDiag yazıp ekran kartınızın hangi DX sürümünü destekledigine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 12 destekliyor. Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: DxDiag yazıp ekran kartınızın hangi DX sürümünü destekledigine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... 12 destekliyor.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2022 #6 kenanbirkan dedi: 12 destekliyor. Genişletmek için tıkla... Evet. DirectX 12 kurar mısınız? Artı -2 Eksi
AykutTaha02 Decapat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #7 LegendaryDevilHunter dedi: DxDiag yazıp ekran kartınızın hangi DX sürümünü destekledigine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam önceden çalışıyormuş yani DX sürümü uyumlu değil mi? Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: DxDiag yazıp ekran kartınızın hangi DX sürümünü destekledigine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam önceden çalışıyormuş yani DX sürümü uyumlu değil mi?
KS KS kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #8 LegendaryDevilHunter dedi: Evet. DirectX 12 kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Nereden yuklicem ? Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: Evet. DirectX 12 kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Nereden yuklicem ?
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2022 #9 kenanbirkan dedi: Nereden yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Önceden oynadığınızı okumamışım. Yüklemenize gerek yok. Dosya doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
kenanbirkan dedi: Nereden yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Önceden oynadığınızı okumamışım. Yüklemenize gerek yok. Dosya doğrular mısınız?
KS KS kenanbirkan Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #10 LegendaryDevilHunter dedi: Önceden oynadığınızı okumamışım. Yüklemenize gerek yok. Dosya doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ? Artı 0 Eksi
LegendaryDevilHunter dedi: Önceden oynadığınızı okumamışım. Yüklemenize gerek yok. Dosya doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım ?