FIFA 22 "does not appear to be installed" hatası

RoadMix

Kilopat
Daha fazla  
FIFA 22 does not appear to be installed. Please install it or try launching the Game.

FIFA 22'yi Steam'den aldım ve D diskinde bir yere kurdum. Fakat oyunu açarken Origin'e bağlandı bu hatayı verdi. Oyunu C diskine yani Steam'in olduğu klasöre kursam hata ortadan kalkar mı?

Oyunu D diskine kurdunuz da D diskindeki Steam'e mi kurdunuz? Rastgele kurarsanız dediğiniz sorunu yaşarsınız. Klasörde Türkçe harfler olmaması lazım.

Oyun dosyalarını kontrol etmeyi denediniz mi?

Oyunu D diskine kurdunuz da D diskindeki Steam'e mi kurdunuz? Rastgele kurarsanız dediğiniz sorunu yaşarsınız. Klasörde Türkçe harfler olmaması lazım.

Oyun dosyalarını kontrol etmeyi denediniz mi?
D diskinde boş bir yeni klasör açıp kurmuştum. Klasörün ismi " yeni klasör" şeklinde. Bilgisayarı yeniden başlattığımda oyunu tekrar yükle işareti çıkmıştı ben de tekrar yüklemeye bıraktım bu sefer C diskinde steamin kurulu olduğu klasörü işaretledim.

@RoadMix sorun işte rastgele açtığınız klasörde. O klasörü silin ve "Yerel dosyalar" bölümüne baktığınızda yeni yüklediğiniz FIFA 22 C: klasöründe gözüküyor mu? Ayrıca sonrasında oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayınız.

Şu an da tekrardan indirmeye bıraktım bu sefer C diskindeki Steam klasörünü indirme yolu olarak seçtim. İndikten sonra doğrulamayi da yapacağım.

Şu an da tekrardan indirmeye bıraktım bu sefer C diskindeki Steam klasörünü indirme yolu olarak seçtim. İndikten sonra doğrulamayi da yapacağım.
İndikten sonra doğrulama yapmanıza gerek yok. Sizin tek yapmanız gereken o açtığınız hatalı klasörü silmeniz. Bir oyun yüklerken(Steamde) "Steam" klasörü adı altında kurulması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…