Ben oyunu ilk defa çalıştırdığımda Dual shock PS4 tuşları ile oynamıştım ne olduysa gitti hiçbir mod yapmadan. Yootube bakacağım olmadı yine de sağ olun.
Bilgisayarda Dualshock duşları ile oynayan birini görmedim. Belki modla yapılabilir. DS4 Windows kontrolcüyü Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanımlıyor bilgisayara. Yani oyunlarda resmi olarak Xbox desteği olduğu için rahatça oynayabilirsiniz.
Bilgisayarda DualShock duşları ile oynayan birini görmedim. Belki modla yapılabilir. DS4 Windows kontrolcüyü Xbox 360 kontrolcüsü olarak tanımlıyor bilgisayara. Yani oyunlarda resmi olarak Xbox desteği olduğu için rahatça oynayabilirsiniz.
Ben oyunu ilk defa çalıştırdığımda Dual shock PS4 tuşları ile oynamıştım ne olduysa gitti hiçbir mod yapmadan. Yootube bakacağım olmadı yine de sağ olun.
aynısı bende de oldu ilk oyunu çalıştırdığım zaman PS5 simgeleri gözüktü ama sonra ne olduysa xbox simgeleri geldi onuda istemiyorum. düzeltebilen var mı?