Gökdenizzz Centipat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar Steam'den FIFA 22 indiriyorum Origin işlerini falan bilmiyorum. YouTube'da da iyi bir anlatım yok. Bir anlatır mısınız?
Arkadaşlar Steam'den FIFA 22 indiriyorum Origin işlerini falan bilmiyorum. YouTube'da da iyi bir anlatım yok. Bir anlatır mısınız?
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #2 Steam'den oynuyorum bende herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok sadece Origin hesabınızın olması yeterli sanırım. Artı 0 Eksi
Steam'den oynuyorum bende herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok sadece Origin hesabınızın olması yeterli sanırım.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2022 #3 Origin hesabı açıp onunla giriş yapacaksınız başka bir şey yok. Artı 0 Eksi
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #4 Hocam anlatacak çok bir olay yok. Steam'den oyunu indirdikten sonra Origin indiriyorsunuz. Daha sonra bir Origin hesabı açıyorsunuz. Sonra oyuna giriyorsunuz ve hesabı eşleştirmek istiyor musunuz diyor. Onay veriyorsunuz ve iş bitiyor Artı 0 Eksi
Hocam anlatacak çok bir olay yok. Steam'den oyunu indirdikten sonra Origin indiriyorsunuz. Daha sonra bir Origin hesabı açıyorsunuz. Sonra oyuna giriyorsunuz ve hesabı eşleştirmek istiyor musunuz diyor. Onay veriyorsunuz ve iş bitiyor
OnuRBayraM Kilopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 322 Çözümler 6 28 Mayıs 2022 #5 Bir tane Origin veya EA hesabının olması yeterli. Steam'den oyunu satın alıp giriş yaptığında bildiğim kadarıyla iki hesap eşleşiyor. Artı 0 Eksi
Bir tane Origin veya EA hesabının olması yeterli. Steam'den oyunu satın alıp giriş yaptığında bildiğim kadarıyla iki hesap eşleşiyor.