GerginGörünüşlüAdam0 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 RAM 16 Ekran kartı Gtx 1650 İşlemci İ5 10. Nesil Selam dostlar. Dün gece FIFA 22 için EEP modu indirdim ve kurdum. Kadrolar menü takımlar her şey normal ve sprun yok. Ama kariyer açıp başlattığımda oyundan atıyor. Var mıdır çözümü?
Selam dostlar. Dün gece FIFA 22 için EEP modu indirdim ve kurdum. Kadrolar menü takımlar her şey normal ve sprun yok. Ama kariyer açıp başlattığımda oyundan atıyor. Var mıdır çözümü?
Sco_rpion Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Los Santos Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yancı 19 Aralık 2022 #2 Mod Manager menüsündeki Direct X sürümünü değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS GerginGörünüşlüAdam0 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 Sco_rpion dedi: Mod Manager menüsündeki Direct X sürümünü değiştirin. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
Sco_rpion dedi: Mod Manager menüsündeki Direct X sürümünü değiştirin. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey olmadı maalesef.