orhanmertt Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 Yavuz Sultan Selim dedi: Atamıyor musunuz? Hata falan mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Atıyorum fakat dll dosyası oluşmuyor.
Yavuz Sultan Selim dedi: Atamıyor musunuz? Hata falan mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Atıyorum fakat dll dosyası oluşmuyor.
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 21 Temmuz 2023 #12 orhanmertt dedi: Atıyorum fakat dll dosyası oluşmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oluşması lazım aslında, oyuna girip çıkın öyle bakın isterseniz.
orhanmertt dedi: Atıyorum fakat dll dosyası oluşmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam oluşması lazım aslında, oyuna girip çıkın öyle bakın isterseniz.
orhanmertt Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #13 Yavuz Sultan Selim dedi: Hocam oluşması lazım aslında, oyuna girip çıkın öyle bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor.
Yavuz Sultan Selim dedi: Hocam oluşması lazım aslında, oyuna girip çıkın öyle bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmuyor.
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 21 Temmuz 2023 #14 orhanmertt dedi: Yok hocam olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bende anlamadım.