AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 FIFA 22 güncel transfer yaması var mı? Paylaşabilir misiniz?
laespade Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 Bilgisayardan oynuyorsanız buna bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bilgisayardan oynuyorsanız buna bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MST1 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Var ama ücretli diye biliyorum kaldırmadılarsa. PlayStation için.
AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 Bilgisayardan oynuyorum hocam. laespade dedi: Bilgisayardan oynuyorsanız buna bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu 9 ay önce hocam yoksa görmüştüm sağ olun yine de. Son düzenleme: 5 Ağustos 2024
Bilgisayardan oynuyorum hocam. laespade dedi: Bilgisayardan oynuyorsanız buna bakabilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu 9 ay önce hocam yoksa görmüştüm sağ olun yine de.
vivirmidas Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 191 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #5 vivirmidas dedi: - Güncelleme - 2024 Kış Transferleri ve birçok yeni içerik eklendi. Squad Update 09.02.2024 Genişletmek için tıkla... Burada en güncel hali mevcut. Ücretsiz ve reklamsız
vivirmidas dedi: - Güncelleme - 2024 Kış Transferleri ve birçok yeni içerik eklendi. Squad Update 09.02.2024 Genişletmek için tıkla... Burada en güncel hali mevcut. Ücretsiz ve reklamsız
AliArda44 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 vivirmidas dedi: Burada en güncel hali mevcut. Ücretsiz ve reklamsız Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam daha önceden de sizin yamanızı kullanıyordum.
vivirmidas dedi: Burada en güncel hali mevcut. Ücretsiz ve reklamsız Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam daha önceden de sizin yamanızı kullanıyordum.