FIFA 22 klavyeden oynanır mı?

Sco_rpion

Hectopat
Yer
Los Santos
Daha fazla  
Meslek
Yancı
Arkadaşlar FIFA 22 Steam'de indirime girmiş bende almak istiyorum ama klavye ile oynayacağım için ekstra bir zorluk yaratır mı? Öyle try hard oynamayacağım kariyer falan takılırım şu an PES 21'i klavyede oynayabiliyorum FIFA 22 klavye ile oynanır mı? (Gamepad al demeyin lütfen)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynanır ama zamanında gamepad elimde yokken futbol oyunlarını klavye ile oynamaya başlamıştım PES 2005 ile. PES'in kolay oynanışının yanında FIFA daha komplike kalıyor ve klavyede oynamak zorluyor. Geçen yıl Steam indirimi ile FIFA 21 alıp klavye ile oynadım ve oynanıyordu da ama gamepad ile daha konforlu.

Gamepad zevk verir inan bana. Ben de bunu düşündüm ama mesela şut istediğin gibi gitmiyor. gamepadde daha fazla yön verme şansın oluyor bir de çalım vs. daha kolay. Bana göre o tarz oyunlar için gamepad şart oğlu şart.

bende orjinal ps4 gamepad'i var. Onu takıp oynayınca zevk alamıyorum ellerimi yoruyor klavye ile oynamak daha çok zevk veriyor bana.

Gamepad'la kıyasla çok zor olur diye düşünüyorum. Çünkü oyun içinde çok fazla skill,taktik,tuş atamaları var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı