erwnn
Picopat
Daha fazla
FIFA'yı 18 serisinden beridir düzenli olarak oynarım ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Oyunda kariyer modunda birkaç hafta oynadıktan sonra maç temposu inanılmaz şekilde artıyor ve ne defans ne de hücum yapmak imkansız hale geliyor. Ayrıca rakibin her attığı pas hedef buluyor ve bunu farklı diziliş-taktik varyasyonlarıyla önlemek istesem de olmuyor. Bu yüzden oyundan çok ciddi derecede soğudum, ilk haftalar başarılı bir şekilde oyun giderken sanki bir anda oyun bunu engellemek istiyor. Biraz araştırma yaptığımda karşılaştığım şey momentum oldu. Peki ama momentum neden kariyer modu içerisinde bile var?
Örnek1: Arsenal'le 30. haftaya lider girerken son 5 haftada 4 mağlubiyet alarak şampiyonluğu kaybediyorum.
Örnek2: Lask linz'le(Avusturya ligi takımı) ilk haftalarda dengeli bir şekilde oynayıp her maçı kazanırken bir anda seri mağlubiyetler almaya başladım ve kupadan elenip liderden 8 puan fark yedim.
Örnek3: Rangers'le celtic maçına kadar her şey normal bir şekilde giderken celtic maçındaki rakip oyuncular 10X tempo tutmaya başladı ve seri paslarla kaleme tam 4 gol attı.
Örnek1: Arsenal'le 30. haftaya lider girerken son 5 haftada 4 mağlubiyet alarak şampiyonluğu kaybediyorum.
Örnek2: Lask linz'le(Avusturya ligi takımı) ilk haftalarda dengeli bir şekilde oynayıp her maçı kazanırken bir anda seri mağlubiyetler almaya başladım ve kupadan elenip liderden 8 puan fark yedim.
Örnek3: Rangers'le celtic maçına kadar her şey normal bir şekilde giderken celtic maçındaki rakip oyuncular 10X tempo tutmaya başladı ve seri paslarla kaleme tam 4 gol attı.
Son düzenleyen: Moderatör: