FIFA 22 maç temposunun uçması ve momentum

erwnn

Picopat
Daha fazla  
FIFA'yı 18 serisinden beridir düzenli olarak oynarım ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Oyunda kariyer modunda birkaç hafta oynadıktan sonra maç temposu inanılmaz şekilde artıyor ve ne defans ne de hücum yapmak imkansız hale geliyor. Ayrıca rakibin her attığı pas hedef buluyor ve bunu farklı diziliş-taktik varyasyonlarıyla önlemek istesem de olmuyor. Bu yüzden oyundan çok ciddi derecede soğudum, ilk haftalar başarılı bir şekilde oyun giderken sanki bir anda oyun bunu engellemek istiyor. Biraz araştırma yaptığımda karşılaştığım şey momentum oldu. Peki ama momentum neden kariyer modu içerisinde bile var?

Örnek1: Arsenal'le 30. haftaya lider girerken son 5 haftada 4 mağlubiyet alarak şampiyonluğu kaybediyorum.
Örnek2: Lask linz'le(Avusturya ligi takımı) ilk haftalarda dengeli bir şekilde oynayıp her maçı kazanırken bir anda seri mağlubiyetler almaya başladım ve kupadan elenip liderden 8 puan fark yedim.
Örnek3: Rangers'le celtic maçına kadar her şey normal bir şekilde giderken celtic maçındaki rakip oyuncular 10X tempo tutmaya başladı ve seri paslarla kaleme tam 4 gol attı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben de tam olarak bu konudan muzdaribim. Leipzig ile oynuyorum kariyerde ilk UCL maçı PSG'yi 5-2 yendim. Sonraki maç Ajax ile oynadım o maçta da 3 tane ceza sahası dışı gol yedim beklenmedik yerlerden attı hepsini. Sonraki maç legia warsaw ile idi o maçı da rahat geçtim dedim ki ben bu gruptan Ajax'ın ardından 2. çıkarım. Sonraki 4. maç tekrar legia ile idi ama hayatımda bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum en son 30. dk da 4-0 öndeydi çıktım 2 hafta oynamadım. 2 hafta sonra mentalim düzelince tekrar oturdum oyunun başına PSG ile 5. maçı oynayacagım kıran kırana geçti comeback attım 2-2 bitti maç. En son maç ise Ajax ile idi bu maçı kesin yenmem gerekiyor yoksa 3. bitireceğim grubu. Maç geldi Ajax 1-0 öne geçti sonra iyice try hard oynadım 2-1'e çevirdim skoru dakika 85'te. Sonra hayatımda bu kadar sinir olmayacağım bir şey yaşandı gravenberch aldı topu bir iki sürdü ve bir vurdu... Ama bir vurdu gravenberch hayatında böyle bir şut atamaz ama oyunda gel sen bir vur o topa. 2-2 olduktan sonra ağlaya sızlaya bitirdim maçı. Dedim en azından ligde şampiyon oluruz çünkü bayern ile kıran kırana bir sezon geçiriyoruz aramızda 1 puan fark var. Maç mainz ile kazanırsam 1 puan önde olan bayern i geçiyorum ve ligde 1. liğe yükselıyorum. Maç iyi başladı 1-0 öndeyim ilk yarı bitti. İkinci yarı benim oyunculara bir şey oldu hiçbiri önündekine pas atamıyor. Sonra gel sen kalende 3 gol ye. Resmen oyun senin başarısız olman için elinden ne geliyorsa yapıyor bu çok net. Bu oyuna acil rakip lazım yoksa bu momentumla herkes 2023 arsenal gibi bitirir sezonu. Her maçı efsanevi zorlukta rekabetçi mod kapalı olarak oynadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…