E esrpkrlty Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #1 FIFA 22 kariyer modu oynuyorum çoğunlukla ama menü 30FPS artmıyor yükselmiyor sistemim gayet iyi bu FPS sorununu nasıl düzeltebilirim?
FIFA 22 kariyer modu oynuyorum çoğunlukla ama menü 30FPS artmıyor yükselmiyor sistemim gayet iyi bu FPS sorununu nasıl düzeltebilirim?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 30 Eylül 2022 #2 Çoğu oyunun menüsünde FPS zaten 30 FPS'e kitlenmekte. FPS limitini kıran birkaç uygulama var ama pek gerek yok gibi.
Çoğu oyunun menüsünde FPS zaten 30 FPS'e kitlenmekte. FPS limitini kıran birkaç uygulama var ama pek gerek yok gibi.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.633 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #3 esrpkrlty dedi: FIFA 22 kariyer modu oynuyorum çoğunlukla ama menü 30FPS artmıyor yükselmiyor sistemim gayet iyi bu FPS sorununu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartiniz nedir?
esrpkrlty dedi: FIFA 22 kariyer modu oynuyorum çoğunlukla ama menü 30FPS artmıyor yükselmiyor sistemim gayet iyi bu FPS sorununu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartiniz nedir?