DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 11 Haziran 2022 #1 Epp modunu kullanıyorum ve sadece offline kariyer maçları atıyorum ban vs olayları olur mu? Steam ve Origin'de çevrimdışı moduna alarak giriyorum.
Epp modunu kullanıyorum ve sadece offline kariyer maçları atıyorum ban vs olayları olur mu? Steam ve Origin'de çevrimdışı moduna alarak giriyorum.
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #2 DeathFire dedi: Epp modunu kullanıyorum ve sadece offline kariyer maçları atıyorum ban vs olayları olur mu? Steam ve Origin'de çevrimdışı moduna alarak giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır.
DeathFire dedi: Epp modunu kullanıyorum ve sadece offline kariyer maçları atıyorum ban vs olayları olur mu? Steam ve Origin'de çevrimdışı moduna alarak giriyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.536 Makaleler 12 Çözümler 27 Yer Ankara 11 Haziran 2022 #3 Offline çekmeden oynayabilirim o halde.
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #4 DeathFire dedi: Offline çekmeden oynayabilirim o halde. Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı olmaz.
DeathFire dedi: Offline çekmeden oynayabilirim o halde. Genişletmek için tıkla... Evet sıkıntı olmaz.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.147 Çözümler 1 17 Ağustos 2022 #5 Peki bu modla online oynamaya çalışsak bir şey olur mu? Bilen var mı?
brkjkr Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer Österreich Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 Soykan Bickle dedi: Peki bu modla Online oynamaya çalışsak bir şey olur mu? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Online'da modların çalışacağını zannetmiyorum.
Soykan Bickle dedi: Peki bu modla Online oynamaya çalışsak bir şey olur mu? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Online'da modların çalışacağını zannetmiyorum.
NorthPron Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #7 brkjkr dedi: Online'da modların çalışacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bir ban sebebi olur mu?
brkjkr dedi: Online'da modların çalışacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki bir ban sebebi olur mu?