O oyesil Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 64 1 Şubat 2022 #1 FIFA 22 de 2V2 atılmıyor sadece 1V1 atılıyor çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2022
AEGONN Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Duo moduna girip aynı takım seviyesinde takım seçiceksiniz aynı anda başlatırsanız eşleşiyorsunuz onun dışında bir çözümü yok sanırım 20 maç attıysam 1 kere farklı takım bulmuştur onun dışında hep arkadaşlarımla eşleştim.
Duo moduna girip aynı takım seviyesinde takım seçiceksiniz aynı anda başlatırsanız eşleşiyorsunuz onun dışında bir çözümü yok sanırım 20 maç attıysam 1 kere farklı takım bulmuştur onun dışında hep arkadaşlarımla eşleştim.
O oyesil Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 64 1 Şubat 2022 #3 duo modu nerde yardım edin Son düzenleme: 2 Şubat 2022
AEGONN Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 783 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #4 oyesil dedi: Duo modu nerede. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oynana sezonlara gir oradan ortak sezonlara gir oynayacağın arkadaşı davet et daha sonra aynı takım seviyesinde takım seçin aynı anda başlatın.
oyesil dedi: Duo modu nerede. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oynana sezonlara gir oradan ortak sezonlara gir oynayacağın arkadaşı davet et daha sonra aynı takım seviyesinde takım seçin aynı anda başlatın.