FIFA 22 ne zaman indirime girer?

53mahmut53

Hectopat
Dostlar, FIFA 22 alacağım FIFA 21 zaten alıp bir süre oynamıştım. Online oynayacağım için FIFA 21'de oynamayacağım acaba ne zaman indirime girer veya şu an mı almalıyım söyler misiniz?

Dostlar, FIFA 22 alacağım FIFA 21 zaten alıp bir süre oynamıştım. Online oynayacağım için FIFA 21'de oynamayacağım acaba ne zaman indirime girer veya şu an mı almalıyım söyler misiniz?

Oyun bitti almanı bu saatten sonra almanı tavsiye etmem.

Peki FIFA 23 ne zaman çıkar onun için hazırlık yapayım olmazsa.

Daha 6 ay var ama FIFA'larda şöyle bir sorun var oyun tots kartları çıkınca bitiyor ondan dolayı daha yenisine çok var ama oyun bitti.

Ben sadece singleplayer'ını oynayacağım o yüzden soruyorum. Fifa 21 iyi mi hocam? En son Fifa 19 oynamıştım ve kesinlikle çok iyiydi.

Ben sadece singleplayer'ını oynayacağım o yüzden soruyorum. FIFA 21 iyi mi hocam? En son FIFA 19 oynamıştım ve kesinlikle çok iyiydi.

Alabilirsin indirime girince bana kalırsa iyi.

Ben sadece singleplayer'ını oynayacağım o yüzden soruyorum. FIFA 21 iyi mi hocam? En son FIFA 19 oynamıştım ve kesinlikle çok iyiydi.

Güncel kadro takıntınız yok ise FIFA 22 ve 21 singleplayer'i arasında pek bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…