FIFA 22 nereden alınır?

17kHerze

Hectopat
Daha fazla  
Yıl oldu 2025 ama beni FIFA 22 gibi saran bir FIFA olmadı. Her yerde arıyorum; crack olarak yok, paylaşımlı hesaplar var, delirtiyor, olmuyor. Kendimin sahip olabileceği bir şekilde almak istiyorum. Nereden alabilirim?

22'yi biraz zor bulursunuz hocam da 22'nin çok sarma sebebi ne onu merak etim :D

Hem oynanış tarzı oyunun optimizasyonu filan cok oynadıgım icin kısaca bagımlılık yapmıs oyunlardan.

hocam 21 bin tl ne

Maalesef satılmıyor FIFA 22 artık.
herhangi satan bi yer bulamazmıyım diye arıyorum uzundur.

Hem oynanış tarzı oyunun optimizasyonu filan cok oynadıgım icin kısaca bagımlılık yapmıs oyunlardan.

herhangi satan bi yer bulamazmıyım diye arıyorum uzundur.
Muhtemelen bulamazsınız hocam. Yapabileceğiniz tek mantıklı şey; Steam, Epic Games hesaplarını satanların ilanlarına bakmak. İçinde FIFA 22 olan bir hesaba makul bir fiyatta anlaşırsınız belki. Başka da bir çare yok muhtemelenç.

Muhtemelen bulamazsınız hocam. Yapabileceğiniz tek mantıklı şey; Steam, Epic Games hesaplarını satanların ilanlarına bakmak. İçinde FIFA 22 olan bir hesaba makul bir fiyatta anlaşırsınız belki. Başka da bir çare yok muhtemelenç.

Hocam aradım da ben pek hakim değilim hesap satış sitelerine bildiğiniz varsa atabilir misiniz? Bulduklarıma FIFA 22 yazıyorum arama kısmına çıkmıyor.

bu site güvenlimidir

Hocam aradım da ben pek hakim değilim hesap satış sitelerine bildiğiniz varsa atabilir misiniz? Bulduklarıma FIFA 22 yazıyorum arama kısmına çıkmıyor.

bu site güvenlimidir
Attığınız linkteki şey oyun değil hocam. Oyuna ek olarak alabileceğiniz bir paket gibi düşünün. İçeriği şimdi hiçbir işe yaramayacak olan FIFA Points'leri vs. kaplıyor. Eklediğim resimdeki uyarıyı okusanız anlarsınız zaten.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-15 173415.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-15 173415.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 36

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı