Göktuğs Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Merhaba. Bugün 20 liraya FIFA 22 offline aktivasyon aldım fakat şu an too many computers hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. Bugün 20 liraya FIFA 22 offline aktivasyon aldım fakat şu an too many computers hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Anıl00 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 Hocam interneti kapatıp denerseniz girebilirsiniz. Ben de hesap satın aldım ve bende de öyle oluyordu internet kapatıp girince düzelmişti. Artı 0 Eksi
Hocam interneti kapatıp denerseniz girebilirsiniz. Ben de hesap satın aldım ve bende de öyle oluyordu internet kapatıp girince düzelmişti.
KS KS Göktuğs Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 Hocam öyle yapınca da internet e bağlanın diyor. Artı 0 Eksi
Anıl00 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Hocam peki Steam çevrimdışı modda mı ? Çevrimdışı ise ve açılmıyorsa kendiliğinden 24 saat içinde geçebilir. Artı 0 Eksi
Hocam peki Steam çevrimdışı modda mı ? Çevrimdışı ise ve açılmıyorsa kendiliğinden 24 saat içinde geçebilir.
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 5 Haziran 2022 #5 Ağ ayarlarından bağlantıyı kes. Fiziksel yapmadan dene yani. Göktuğs dedi: Hocam öyle yapınca da internet e bağlanın diyor. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu fifa 22'yi aç başlatma yerinde interneti kes. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Ağ ayarlarından bağlantıyı kes. Fiziksel yapmadan dene yani. Göktuğs dedi: Hocam öyle yapınca da internet e bağlanın diyor. Genişletmek için tıkla... Daha doğrusu fifa 22'yi aç başlatma yerinde interneti kes. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Göktuğs Hectopat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #6 244756 dedi: Ağ ayarlarından bağlantıyı kes. Fiziksel yapmadan dene yani. Daha doğrusu FIFA 22'yi aç başlatma yerinde interneti kes. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bakın bu hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
244756 dedi: Ağ ayarlarından bağlantıyı kes. Fiziksel yapmadan dene yani. Daha doğrusu FIFA 22'yi aç başlatma yerinde interneti kes. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bakın bu hatayı alıyorum.
arasdogan01 Centipat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #7 Göktuğs dedi: Hocam bakın bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1410495 Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi sorunu? Artı 0 Eksi
Göktuğs dedi: Hocam bakın bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 1410495 Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi sorunu?