FIFA 22 oyuncu oluşturma mümkün mü?

Daha fazla  
Meslek
Ofis Elemanı
Selamünaleyküm herkese iyi forumlar dilerim. Soruma gelecek olursam arkadaşlar FIFA 21'deki "create Player" yüzünü FIFA 22'ye aktarmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba?

FIFA özelinde bilgim olmamakla beraber diğer oyunlarda benzer şeyleri yaptığım oldu. İçe/dışa aktar seçeneği iki oyunda da varsa yapmak daha rahat olacaktır.

Cevap için teşekkürler. Yüzü aktar seçeneği var ama sadece FIFA 22 içerisinde oluşturduğun oyuncular arası aktarabiliyorsun. Benim amacım FIFA 21'deki yüzü 22'ye aktarmak.

Yüzün yer aldığı klasöre erişebiliyor olmalısınız. Uzantıların değiştiğini de sanmıyorum. 21'deki yüz için ilgili dosyayı 22'deki ilgili klasöre bırakabiliyor musunuz?

Vallahi yüzün yer aldığı dosyaları bilmiyorum ki nerede :)

Daha önce pes serisinde bu tip bir işlem uygulamıştım ancak FM serisinde editör gerekmişti. Maalesef FIFA için bu konuda bilgili değilim. İyi sosyaller.

Yardımların için yine de teşekkür ederim. Size de iyi sosyaller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı