FIFA 22 PC için alınır mı?

MightySeja

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FIFA 22 çıktı biliyorsunuz daha önce hiç fut oynamadım FIFA 20 almıştım 2020 sonlarında 20 TL'ye Onunla kariyer modunda takıldım. 400 TL civarı fiyata alınması sizce mantıklı mı? Yoksa 1-2 ay beklenmeli mi? 1 ay sonra fiyatı yarı yarıya düşer diyenler falan var öyle bir ihtimal var mı acaba?

Ha bir de Next gen grafikler yok. Üstelik PC'de çok fazla hile olacağı söyleniyor, PS için alınmasını öneriyor herkes fakat PS yok bende

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok normalde kariyer oynuyordum da bu sefer fut oynamak istiyorum ama 1-2 aya fiyatı düşer diyorlar fut 1-2 ay sonra zevkli olur mu?

Hocam indirime kadar bekleyin o sırada FIFA Online 4'te takılın benim tavsiyem.

PC için FUT genelde sarmıyor çünkü çoğunlukla karşına hile denk geliyor ayrıca en can sıkıcı mevzusu da transfer pazarı. PS veya Xbox pazarında x değerinde olan bir oyuncu, PC pazarında 5 veya 6x değerinde oluyor. Hatta çoğu oyuncuyu pazarda bulmakta bile zorluk çekebiliyorsun çünkü az kişi oynuyor onlarda genellikle paket falan çekmedikleri için her oyuncu bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…