FIFA 22 Steam key nereden alınır?

lineolmessi

Femtopat
Daha fazla  
Sistemim anca FIFA 22'ye yettiği için oyunu almak istiyorum. Paylaşımlı hesap önermeyin çünkü şifresini değiştiriyorlarmış hemen. Güvenilir olan önerdiğiniz FIFA 22 Steam key satan site var mı? Fiyat önemli değil yeter ki güvenilir bir site olsun.

Ne yazık ki ben de çok aradım fakat bulamadım. En sonunda ortak hesap aldım. Baya iyi kullanıyorum fakat satıcı ile iletişim konusunda baya sıkıntı çekiyorum.

Ne yazık ki ben de çok aradım fakat bulamadım. En sonunda ortak hesap aldım. Baya iyi kullanıyorum fakat satıcı ile iletişim konusunda baya sıkıntı çekiyorum.

Ben buldum 2 bin tl ye falan da sitelere güvenemedim işte hocam. Bu arada Şifre değiştirilmiyor mu hiç ortak hesaplarda

Hayır satıcı dışında kimsenin hesap harekelerine erişimi yok.
2 bin TL bu oyun için fazla pahalı geldi bana.

bende aldım ama 2 gun oynayabildim hesap multeci kampi gibi girencıkan belli değil kariyer yapıyorum 2.yarıda birisi giriyot 7 mac alanyayla mac yaptım en sounda gamepadı kırdım sinirden

bende aldım ama 2 gun oynayabildim hesap multeci kampi gibi girencıkan belli değil kariyer yapıyorum 2.yarıda birisi giriyot 7 mac alanyayla mac yaptım en sounda gamepadı kırdım sinirden
İnternet açık girerseniz öyle olur hocam. Başlatıcı açıldığında internet bağlantısını kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…