Fixlure Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ocak 2024 #1 FIFA 22 indirdim ve oyunu hiç açmadan bu sorun meydana geldi. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2024
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 31 Ocak 2024 #2 Fixlure dedi: FIFA 22 indirdim ve oyunu hiç açmadan bu sorun meydana geldi. Eki Görüntüle 2102751 Genişletmek için tıkla... Hocam alttaki linkteki VCRedist programlarının hem X86 hem de X64 olan versiyonlarını kurun sonra ilk olarak X64 olanı kurup bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlattıktan sonra X86 olanı da kurun. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com Artı 0 Eksi
Fixlure dedi: FIFA 22 indirdim ve oyunu hiç açmadan bu sorun meydana geldi. Eki Görüntüle 2102751 Genişletmek için tıkla... Hocam alttaki linkteki VCRedist programlarının hem X86 hem de X64 olan versiyonlarını kurun sonra ilk olarak X64 olanı kurup bilgisayarı yeniden başlatın. Yeniden başlattıktan sonra X86 olanı da kurun. Latest supported Visual C++ Redistributable downloads This article provides download links for the latest Visual C++ Redistributable packages. learn.microsoft.com