FIFA 22 "too many computers" hatası

clynem

Zeptopat
Daha fazla  

Oynaya bastıktan sonra bu hatayı alıyorum. Dünden beri böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu genellikle 10-20Tl'ye satılan sadece çevrimdışı olarak oynanabilen hesaplarda meydana geliyor. 24 saat sonra yüksek ihtimal oyuna girebileceksin ama her güncellediğinde aynı sorun olacak.

Bu genellikle 10-20Tl'ye satılan sadece çevrimdışı olarak oynanabilen hesaplarda meydana geliyor. 24 saat sonra yüksek ihtimal oyuna girebileceksin ama her güncellediğinde aynı sorun olacak.
hocam aynen yaşadığım durum güncelleme yaptıktan sonra uyarı aldım giremiyorum ama 24 saati geçti hala aynı

hocam aynen yaşadığım durum güncelleme yaptıktan sonra uyarı aldım giremiyorum ama 24 saati geçti hala aynı
sorun geçtimi sende şuan sorunsuz giriyormusun aynı hata bendede var
sorun geçtimi sende şuan sorunsuz giriyormusun aynı hata bendede var

Sorun geçti mi sende şu an sorunsuz giriyor musun aynı hata bende de var.

Sorun geçti mi sende şu an sorunsuz giriyor musun aynı hata bende de var.

Düzeldi mi?

Hocam neredeyse 3 sene geçmiş ama bende düzelmişti biraz bekleyince sorunun çözümü ben de beklemek oldu eğer beklemek te işe yaramazsa Denetim Masası'ndan bir programın iternet erişimini kesebiliyorduk oradan FIFA 22'nin internet erişimini kes YouTube'da vardır yöntemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…