TheTutkun Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 106 23 Haziran 2022 #1 Daha yeni aldığım, hiç açamadığım oyun "Too many" hatası veriyor.
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 25 Haziran 2022 #2 TheTutkun dedi: Daha yeni aldığım, hiç açamadığım oyun "too many" hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Ve too many Computer'mi yazıyor hatada? Artı 0 Eksi
TheTutkun dedi: Daha yeni aldığım, hiç açamadığım oyun "too many" hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Ve too many Computer'mi yazıyor hatada?
KS KS TheTutkun Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 106 30 Haziran 2022 #3 xymnshn dedi: Hocam nereden aldınız? Ve too many Computer'mi yazıyor hatada? Genişletmek için tıkla... Knk steamın yaz indiriminden aldım internet kapalıyken oynayabiliyorum Artı 0 Eksi
xymnshn dedi: Hocam nereden aldınız? Ve too many Computer'mi yazıyor hatada? Genişletmek için tıkla... Knk steamın yaz indiriminden aldım internet kapalıyken oynayabiliyorum
X xymnshn Centipat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 393 Çözümler 5 30 Haziran 2022 #4 TheTutkun dedi: Knk steamın yaz indiriminden aldım internet kapalıyken oynayabiliyorum Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
TheTutkun dedi: Knk steamın yaz indiriminden aldım internet kapalıyken oynayabiliyorum Genişletmek için tıkla... Tamam.