FIFA 22 Türkçe spiker

JoeBlackk

Hectopat
Malum FIFA Online 4 oyunu ülkemizde de yayınlanıyor. 28 Ağustos itibarıyla erken erişim açılacak. Daha da güzel olan kısım ise Türkçe spiker desteği olması. Aynı günlerde erken erişime açılacak olan FIFA 22 oyunu da acaba Türkçe spikere sahip olabilir mi? Bence olacak gibi ancak resmi bir açıklama vs var mi bu konuda bilmiyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Var mı kesin bilgisi olan yoksa hala tahminlerle mi konuşabiliyoruz sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA seslendirme yapacağı dilleri önceden belirliyor. Steam üzerinde FIFA 22 için Türkçe ile alakalı bir seslendirme gözükmüyor.

Sosyal medyada gördüm, doğruluğu tartışılır.
Türkçe dil desteği bile 2020 yılında anca geldi oyunlar TR spiker hayal hocam.
Zamanında "SeseGel" kanalına teklif göndermişti FIFA, kabul etmemiş Hasan abi. Bence hayal değil ve olması gerek.

Dosya Ekleri

• 20210813_171147.jpg
    20210813_171147.jpg
    127,9 KB · Görüntüleme: 1.105
FIFA 22 oyunu da acaba Türkçe spikere sahip olabilir mi?
Evet, hatta maç sonlarında, devre aralarında Erman Toroğlu&Ender Bilgin ikilisi maçlar hakkında değerlendirme yapacaklarmış. Bahsini geçirdiğimiz oyunun, FIFA serisiyle uzaktan yakından bir alakası, bağı yok. Boşuna beklemeyin yani.

FIFA serisi için Türkçe spiker biraz hayal, hatta yakında ben TR dil desteğini de kaldıracaklarını düşünüyorum. Zira yan fabrikası çıkıyorken kimse bu saatten sonra 420₺ verip FIFA almaz.

Evet, hatta maç sonlarında, devre aralarında Erman Toroğlu&Ender Bilgin ikilisi maçlar hakkında değerlendirme yapacaklarmış. Bahsini geçirdiğimiz oyunun, FIFA serisiyle uzaktan yakından bir alakası, bağı yok. Boşuna beklemeyin yani.

FIFA serisi için Türkçe spiker biraz hayal, hatta yakında ben TR dil desteğini de kaldıracaklarını düşünüyorum. Zira yan fabrikası çıkıyorken kimse bu saatten sonra 420₺ verip FIFA almaz.
Tamam.

Bu dediğin FIFA 22 için değil FIFA Online 4 için geçerli olacak hocam.

Sosyal medyada gördüm, doğruluğu tartışılır.

Zamanında "sesegel" kanalına teklif göndermişti FIFA, kabul etmemiş Hasan abi. Bence hayal değil ve olması gerek.

Dosya Ekleri

• 1628877782367.png
    1628877782367.png
    288,5 KB · Görüntüleme: 940
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı