xanser Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 166 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 10 Ağustos 2022 #1 Merhaba, düzenli olarak FIFA'yı her zaman ki şekilde yine güncelliyordum. Bastım ve yazı böyle kaldı oyuna da girmiyor ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
Merhaba, düzenli olarak FIFA'yı her zaman ki şekilde yine güncelliyordum. Bastım ve yazı böyle kaldı oyuna da girmiyor ne yapabilirim?
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 10 Ağustos 2022 #2 Güncelleme sırasında herhangi bir elektirk kesintisi vesaire oldu mu hocam? Artı 0 Eksi
KS KS xanser Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 166 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 10 Ağustos 2022 #3 Sirius Blackw dedi: Güncelleme sırasında herhangi bir elektirk kesintisi vesaire oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ya interneti kopardım yanlışlıkla düzelttim de kaldı böyle. Artı 0 Eksi
Sirius Blackw dedi: Güncelleme sırasında herhangi bir elektirk kesintisi vesaire oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet ya interneti kopardım yanlışlıkla düzelttim de kaldı böyle.
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 10 Ağustos 2022 #4 xanser dedi: Evet ya interneti kopardım yanlışlıkla düzelttim de kaldı böyle. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açın hocam. Artı 0 Eksi
xanser dedi: Evet ya interneti kopardım yanlışlıkla düzelttim de kaldı böyle. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açın hocam.
KS KS xanser Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 166 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 11 Ağustos 2022 #5 Sirius Blackw dedi: Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açın hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hayır görev yöneticisinden de şimdi kapattım bir çözüm oluşmadı. Artı 0 Eksi
Sirius Blackw dedi: Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açın hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hayır görev yöneticisinden de şimdi kapattım bir çözüm oluşmadı.