Rytaa Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #1 FIFA 22'de Galatasaray takımıma 3 formayı ekledim düzenledim. Fazladan forma ekleyip o formayı değiştirebilir miyim?
FIFA 22'de Galatasaray takımıma 3 formayı ekledim düzenledim. Fazladan forma ekleyip o formayı değiştirebilir miyim?
lastquise Picopat Katılım 22 Haziran 2025 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #2 Rytaa dedi: FIFA 22'de Galatasaray takımıma 3 formayı ekledim düzenledim. Fazladan forma ekleyip o formayı değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır Maksimum 3. Artı 0 Eksi
Rytaa dedi: FIFA 22'de Galatasaray takımıma 3 formayı ekledim düzenledim. Fazladan forma ekleyip o formayı değiştirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır Maksimum 3.
KS KS Rytaa Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #3 Hayır 4.formayı ekleyebiliyoruz ama ea fc forması olarak geliyor onu düzenleyebilir miyim merak ettiğim konu bu Artı 0 Eksi
Hayır 4.formayı ekleyebiliyoruz ama ea fc forması olarak geliyor onu düzenleyebilir miyim merak ettiğim konu bu