Yusufefe61 Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #1 RAM 8 GB RAM Ekran kartı GTX 1650 İşlemci i7 Merhaba. Daha dün yüklediğim FIFA 22 gamepad görmüyor tüm programları denedim ama gene olmuyor. Yardım edebilecek var mı?
Merhaba. Daha dün yüklediğim FIFA 22 gamepad görmüyor tüm programları denedim ama gene olmuyor. Yardım edebilecek var mı?
Çözüm Neoreality 25 Haziran 2022 Xbox360ce kullanmamışsınız o halde kullandıysanız da yanlış kullanmışsınızdır buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xbox360ce kullanmamışsınız o halde kullandıysanız da yanlış kullanmışsınızdır buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Neoreality Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 512 Çözümler 3 25 Haziran 2022 #2 Xbox360ce kullanmamışsınız o halde kullandıysanız da yanlış kullanmışsınızdır buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Xbox360ce kullanmamışsınız o halde kullandıysanız da yanlış kullanmışsınızdır buyurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M M3rvan Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #3 Yusufefe61 dedi: Merhaba. Daha dün yüklediğim FIFA 22 gamepad görmüyor tüm programları denedim ama gene olmuyor. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... XOutput kullan kesinlikle. X360ce bende çalışmıyordu. Artı 0 Eksi
Yusufefe61 dedi: Merhaba. Daha dün yüklediğim FIFA 22 gamepad görmüyor tüm programları denedim ama gene olmuyor. Yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... XOutput kullan kesinlikle. X360ce bende çalışmıyordu.
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #4 Steam üzerinden oynuyorsanız, Steam ayarlarından kontrolcüyü etkinleştirmeniz gerekiyor; Steam dışı oynuyorsanız oyununuzu Steam'e ekleyin: Artı 0 Eksi
Steam üzerinden oynuyorsanız, Steam ayarlarından kontrolcüyü etkinleştirmeniz gerekiyor; Steam dışı oynuyorsanız oyununuzu Steam'e ekleyin:
KS KS Yusufefe61 Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #5 halletim hepinize teşekkür ederim ben belgelere kurmuşum 360ce yi oyunun kurulu yerine kurunca oldu tekrar teşekkür ederim Artı 0 Eksi
halletim hepinize teşekkür ederim ben belgelere kurmuşum 360ce yi oyunun kurulu yerine kurunca oldu tekrar teşekkür ederim