ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #1 Oyunu indirdim fakat gamepad ters yani yukarı yapınca aşağı gidiyor, sol taraftaki tuşları kare üçgen gibi algılıyor. Çözümü nedir?
Oyunu indirdim fakat gamepad ters yani yukarı yapınca aşağı gidiyor, sol taraftaki tuşları kare üçgen gibi algılıyor. Çözümü nedir?
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 19 Kasım 2022 #2 Kullandığınız oyun kolu ile alakalı olabilir. X360CE programı ile istediğiniz ayarı yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MrAlimert Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 10 14 Şubat 2023 #3 ErdemH dedi: Oyunu indirdim fakat gamepad ters yani yukarı yapınca aşağı gidiyor, sol taraftaki tuşları kare üçgen gibi algılıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü kardeşim? Aynı sorun bende de var da. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
ErdemH dedi: Oyunu indirdim fakat gamepad ters yani yukarı yapınca aşağı gidiyor, sol taraftaki tuşları kare üçgen gibi algılıyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Çözüldü mü kardeşim? Aynı sorun bende de var da.
KS KS ErdemH Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2023 #4 MrAlimert dedi: Çözüldü mü kardeşim? Aynı sorun bende de var da. Genişletmek için tıkla... steamden ayarlara gir ordan kontrolcüleri aktif et playsation veya xbox kolu olarak algılayınca çözülüyor Artı 0 Eksi
MrAlimert dedi: Çözüldü mü kardeşim? Aynı sorun bende de var da. Genişletmek için tıkla... steamden ayarlara gir ordan kontrolcüleri aktif et playsation veya xbox kolu olarak algılayınca çözülüyor