FIFA 22'de oyun kolu kullanılmıyor

Fifa22 mağduru

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
FIFA22 PC versiyonunu satın alıp indirdim ancak oyun sadece klavye seçeneği ile açılıyor. Hiçbir şekilde joyistick seçeneği kullanılamıyor. EA ile yazışmalar hiçbir sonuç vermedi zaten birkaç yazışmadan sonra sizi EA platformlarına yönlendirip başının çaresine bak demeye getiriyorlar. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı? Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FIFA 21'de çalışan kollar 22'de algılanmama gibi bir bug söz konusu. Çeşitli çözümler var fakat hepsi işe yaramıyor. Şu videoyu bir dene.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FIFA 21'de çalışan kollar 22'de algılanmama gibi bir bug söz konusu. Çeşitli çözümler var fakat hepsi işe yaramıyor. Şu videoyu bir dene.

Teşekkürler ama bu xbox için bir çözüm önerisi sanırım ben pc de oynuyorum oyunu

Xbox mu? Videoyu izlemediniz galiba. Ben Xbox göremiyorum.
Bu kez sonuna kadar izledim ve önerilen programı indirdim ancak sanırım benim sorunumu çözmek konusunda bu programda çare değil. Sorun şu Fifa22 pc me yüklendiğinde direkt olarak defoult klavye seçenekli bir oyun olarak geliyor. Oyunun açılması için bir tuşa bas aşamasına gelindiğinde oyun kolu kabul etmiyor sadece klavyeden bir tuşa basarsanız ileriki aşamalara geçiyor. Oyun ayarlarına girdiğinizde zaten sadece klavye ve kalvye + mouse seçenekleri aktif. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı