The Muted Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 12 5 Mayıs 2022 #1 FIFA 22 PS4 ile PC dostluk maçı yapabiliyor mu?
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #2 Hayır yapamıyor. Cross play desteği yok.
The Muted Decapat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 12 5 Mayıs 2022 #3 Fatieh dedi: Hayır yapamıyor. Cross play desteği yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda adam gelmiş diyor ama tam anlamadım.
Fatieh dedi: Hayır yapamıyor. Cross play desteği yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda adam gelmiş diyor ama tam anlamadım.
Fatieh Kilopat Katılım 16 Ekim 2018 Mesajlar 705 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #4 The Muted dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda adam gelmiş diyor ama tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aaa ilk defa gördüm bunu haberim yoktu. Anladığım kadarıyla PlayStation Xbox ve Stadia oynayabiliyor. PC yok.
The Muted dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda adam gelmiş diyor ama tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Aaa ilk defa gördüm bunu haberim yoktu. Anladığım kadarıyla PlayStation Xbox ve Stadia oynayabiliyor. PC yok.