micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.492 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar zamanında FIFA23'te denemiştim olmamıştı şimdi FIFA22'de deneyeceğim çalışır mı veya çalışması için ne gerekir? Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick Fiyatı - Trendyol Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arkadaşlar zamanında FIFA23'te denemiştim olmamıştı şimdi FIFA22'de deneyeceğim çalışır mı veya çalışması için ne gerekir? Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick Fiyatı - Trendyol Carboon Bilgisayar Oyun Kolu Analog Kol Usb Titreşimli Joistick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 13 Kasım 2023 #2 Ben almıştım ve X360CE programı ile çalışıyordu. Büyük ihtimalle bunun içinde o program gereklidir. Ayrıca bunlar tatmin etmez. Alacaksanız 2.el F310 alın.
Ben almıştım ve X360CE programı ile çalışıyordu. Büyük ihtimalle bunun içinde o program gereklidir. Ayrıca bunlar tatmin etmez. Alacaksanız 2.el F310 alın.
efe12t Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 X360 ile çalışıyor ama arada görmediği de oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2024