R RookieDemonn Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 FIFA 2022'ye nasıl şu siyasi karakter modu kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 2 Mayıs 2023 #2 RookieDemonn dedi: FIFA 2022'ye nasıl şu siyasi karakter modu kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Aman hocam siyasi falan. Durduk yere Silivri'ye gitmeye gerek yok (!)
RookieDemonn dedi: FIFA 2022'ye nasıl şu siyasi karakter modu kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Aman hocam siyasi falan. Durduk yere Silivri'ye gitmeye gerek yok (!)
Meymen1907 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 769 Çözümler 1 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 2 Mayıs 2023 #3 Matigre dedi: Aman hocam siyasi falan. Durduk yere Silivri'ye gitmeye gerek yok (!) Genişletmek için tıkla... Siyaset hemen Silivri mi oluyor? Böyleyse ne farkımız kalmış Afganistan'dan.
Matigre dedi: Aman hocam siyasi falan. Durduk yere Silivri'ye gitmeye gerek yok (!) Genişletmek için tıkla... Siyaset hemen Silivri mi oluyor? Böyleyse ne farkımız kalmış Afganistan'dan.
R RookieDemonn Decapat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #4 Meymen1907 dedi: Siyaset hemen Silivri mi oluyor? Böyleyse ne farkımız kalmış Afganistan'dan. Genişletmek için tıkla... Ya beyler sakin siyaset tartışma ki afganistandan çokta bides kalmadı zaten onlarda geliyo neyse mod nasıl kurulcak
Meymen1907 dedi: Siyaset hemen Silivri mi oluyor? Böyleyse ne farkımız kalmış Afganistan'dan. Genişletmek için tıkla... Ya beyler sakin siyaset tartışma ki afganistandan çokta bides kalmadı zaten onlarda geliyo neyse mod nasıl kurulcak
Matigre Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 819 Çözümler 4 5 Mayıs 2023 #5 Meymen1907 dedi: Siyaset hemen Silivri mi oluyor? Böyleyse ne farkımız kalmış Afganistan'dan. Genişletmek için tıkla... Espri amaçlı yaptığım bir şakaya laf atmanızı mantıklı bulmuyorum. Burda siyaset yapmakta mantıklı gelmiyor ki yapmadım zaten. Sadece Şaka
Meymen1907 dedi: Siyaset hemen Silivri mi oluyor? Böyleyse ne farkımız kalmış Afganistan'dan. Genişletmek için tıkla... Espri amaçlı yaptığım bir şakaya laf atmanızı mantıklı bulmuyorum. Burda siyaset yapmakta mantıklı gelmiyor ki yapmadım zaten. Sadece Şaka