FIFA 23 2 kolla oynanmıyor

LF10

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 23 oyununda 2 kolla oynamak istiyorum fakat bir kolu görmüyor. Rampage SG-R218 kolum var fakat sadece birini görüyor iki kolu görmüyor. Diğer oyunlarda bu sorun yokken sadece FIFA 23'de oluyor. Sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

FIFA 23 oyununda 2 kolla oynamak istiyorum fakat bir kolu görmüyor. Rampage SG-R218 kolum var fakat sadece birini görüyor iki kolu görmüyor. Diğer oyunlarda bu sorun yokken sadece FIFA 23'te oluyor. Sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
belki bu video işine yarar. Eğer olmazsa DS4 Windows uygulamasında deneyebilirsin

FIFA 23 oyununda 2 kolla oynamak istiyorum fakat bir kolu görmüyor. Rampage SG-R218 kolum var fakat sadece birini görüyor iki kolu görmüyor. Diğer oyunlarda bu sorun yokken sadece FIFA 23'te oluyor. Sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

O zaman yukarıdaki linkteki videoyu izleyin ben kendi kolumu öyle tanıttım PC'ye

O zaman yukarıdaki linkteki videoyu izleyin ben kendi kolumu öyle tanıttım PC'ye
Başka şekilde hallettim, steamden oyuna sağ tıklayıp özellikler dedim , kontrolcü sekmesinden steam girdisini etkinleştir diyince iki kolu da gördü ,oynadım hatta şimdi , böyle sorunla karşılaşanlar bu şekilde çözebilir ben bu şekilde hallettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı