FIFA 23 280 TL alınır mı?

FIFA 22'mi 23'mü

• FIFA 22

Oy: 24 27,3%
  • FIFA 23

Oy: 64 72,7%

• Oy verenlerin toplamı
    88
Oyunda optimizyasyon sorunları var ancak ben iade etmedim. EA Anticheat ile ilgili bir sorunda yaşamadım. Menülerde oyun içi ara sahnelerinde fps 38 gibi bir rakama düşüyor bende. Onlara çok takılmıyorum açıkçası. Bu sorunları 2-3 güncellemeyle düzeltirler diye düşünüyorum. Oyun daha 3 ay öncemi ne çıkmış. Oyundan genel olarak memnunum. En son kendi kulübümü kurmuştum. Ultimate team'de paket açıyorum animasyonu izleyince oyundan atıyor animasyonu atlayınca atmıyor. Ve bu sorunlar bilindik sorunlar olduğu için düzelir diye düşünüyorum. Oyunun oynanışına gelirsek pek bir şey söyleyemem diğer FIFA oyunlarını oynamadığım için. Yani keyifli diyebilirim. Bir de bu son FIFA oyunu diye biliyorum. Yeni oyun EA Sports FC ismi ile çıkış yapacakmış. Yani tavsiye edermiyim bu sorunları gözden çıkarırsak ederim. Bu sorunları bir süre idare etmek etmemek size kalmış hocam. Bir daha bu kadar indirim getirirler mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Baş parayı al bundan sonra geri dönülmez çabuk ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…