FIFA 23 alınır mı?

zarkatake

Hectopat
İlk defa FIFA oyunu oynayacağım, eşleştirme falan kötü diyorlar yeni başlayan biri zorlanır mı?

Güzel oyun lakin sistemde yani pc de oynayacaksanız secure boot kapalı olmaması lazım aksi takdirde biosdan acman lazım. Yoksa oyun acmıyor.

Güzel oyun lakin sistemde yani PC de oynayacaksanız Secure Boot kapalı olmaması lazım aksi takdirde BIOS'tan acman lazım. Yoksa oyun acmıyor.

Ultimate Team çok zaman istiyor mu? Günde 1 saat falan oynasam Ultimate teami diğer oyunculara yetişebilir miyim?

Ultimate Team çok zaman istiyor mu? Günde 1 saat falan oynasam Ultimate teami diğer oyunculara yetişebilir miyim?
yetişemezsin. diğer oyuncularında çoğu para ile paket satın alıyor oyle kadro kuruyorlar. ben yıllarca ultimate oynadım boşver aga sadece ultimate için alcaksan alma bir yerden sonra sinir eder adamı oyuncular sürekli yenileniyor para harcamayacaksan günde 1 saatle olcak iş değil

Yok sadece ultimateteam oynamak için değil aksine ultimate team oynayacağımı sanmıyorum o yüzden.

Yani günde 1 saat civarında ultimate team oynasam zevk alır mıyım oyundan? Kadrom çok mu geri kalır?

Son düzenleme:
Yok sadece ultimateteam oynamak için değil aksine ultimate team oynayacağımı sanmıyorum o yüzden.

Yani günde 1 saat civarında ultimate team oynasam zevk alır mıyım oyundan? Kadrom çok mu geri kalır?
günde 1 saat fazlasıyla kalır dostum. ben senelerden beri oynadım. çok beklentin olmasın. ha şöyle ultimate güzel oyuncularla değil standart gs fb bjk ts takımı kurucam 1 saat yeter. ancak ronaldo neymer ikon topcular alamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…