erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.499 Çözümler 23 Yer Tottenham 14 Ağustos 2023 #11 Fearoot88 dedi: Online modun İnt ile alakası yok mu? ping sorunu yok Genişletmek için tıkla... Hayır fifada pek öyle değil. Sistemin kötüyse online modda anlık takılmalar falan çok oluyor. Benim ekran kartım 2060 Super onda bile online'da anlık takılıyor oyun. Optimizasyon çok sıkıntılı kısaca.
Fearoot88 dedi: Online modun İnt ile alakası yok mu? ping sorunu yok Genişletmek için tıkla... Hayır fifada pek öyle değil. Sistemin kötüyse online modda anlık takılmalar falan çok oluyor. Benim ekran kartım 2060 Super onda bile online'da anlık takılıyor oyun. Optimizasyon çok sıkıntılı kısaca.
Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 14 Ağustos 2023 #12 Aiskral dedi: Evet öylede ben FIFA ve diğer oyunları da oynayabileceğini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam farkederseniz oyunlar sınırsız değil aylık 70 tl ayrıca kütüphanede çokda beğendiğim oyunlar yok
Aiskral dedi: Evet öylede ben FIFA ve diğer oyunları da oynayabileceğini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam farkederseniz oyunlar sınırsız değil aylık 70 tl ayrıca kütüphanede çokda beğendiğim oyunlar yok
Aiskral Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #13 Fearoot88 dedi: Hocam fark ederseniz oyunlar sınırsız değil aylık 70 TL ayrıca kütüphanede çok da beğendiğim oyunlar yok. Genişletmek için tıkla... Yani zevkiniz bu bir şey diyemem. Saygı duyarım yani.
Fearoot88 dedi: Hocam fark ederseniz oyunlar sınırsız değil aylık 70 TL ayrıca kütüphanede çok da beğendiğim oyunlar yok. Genişletmek için tıkla... Yani zevkiniz bu bir şey diyemem. Saygı duyarım yani.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #14 Aiskral dedi: Evet öylede ben FIFA ve diğer oyunları da oynayabileceğini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... FIFA öyle bir iki ay oynanılıpta bırakılacak bir oyun değil.
Aiskral dedi: Evet öylede ben FIFA ve diğer oyunları da oynayabileceğini söylüyorum. Genişletmek için tıkla... FIFA öyle bir iki ay oynanılıpta bırakılacak bir oyun değil.
Aiskral Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #15 Takvaa dedi: FIFA öyle bir iki ay oynanılıpta bırakılacak bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Yani FIFA alıp Xbox almak istemiyorsan alabilirsin fakat Minecraft vesaire gibi oyunları oynayacaksan almanız çok mantıklı.
Takvaa dedi: FIFA öyle bir iki ay oynanılıpta bırakılacak bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Yani FIFA alıp Xbox almak istemiyorsan alabilirsin fakat Minecraft vesaire gibi oyunları oynayacaksan almanız çok mantıklı.
Fearoot88 Kilopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 376 14 Ağustos 2023 #16 Aiskral dedi: Yani FIFA alıp Xbox almak istemiyorsan alabilirsin fakat Minecraft vesaire gibi oyunları oynayacaksan almanız çok mantıklı. Genişletmek için tıkla... Oyun indirimde alıcam gibi de yanında CoD MW2 de almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı?
Aiskral dedi: Yani FIFA alıp Xbox almak istemiyorsan alabilirsin fakat Minecraft vesaire gibi oyunları oynayacaksan almanız çok mantıklı. Genişletmek için tıkla... Oyun indirimde alıcam gibi de yanında CoD MW2 de almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı?
Aiskral Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2023 #17 Fearoot88 dedi: Oyun indirimde alacağım gibi de yanında CoD MW2 de almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı DirectX kaç?
Fearoot88 dedi: Oyun indirimde alacağım gibi de yanında CoD MW2 de almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı DirectX kaç?
4 434076 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 2 14 Ağustos 2023 #19 Fearoot88 dedi: FC 24 çıkmış sanırım ancak FIFA 23 almayı düşünüyorum Online serveri hala aktif oluyor mu? Bir diğer soru ise sistem kaldırır mı? GTX 1050 Ti 4 GB. i5 2500K 3.2GHz 8 GB RAM. SSD. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 de rahat oynayamazsın ben aynı sistemle 1650 de zor 60 alıyorum FIFA 22 Game Pass'te bakıp al bence.
Fearoot88 dedi: FC 24 çıkmış sanırım ancak FIFA 23 almayı düşünüyorum Online serveri hala aktif oluyor mu? Bir diğer soru ise sistem kaldırır mı? GTX 1050 Ti 4 GB. i5 2500K 3.2GHz 8 GB RAM. SSD. Genişletmek için tıkla... FIFA 23 de rahat oynayamazsın ben aynı sistemle 1650 de zor 60 alıyorum FIFA 22 Game Pass'te bakıp al bence.